Τρόποι Αποστολής

Τρόπος Αποστολής

Οι αποστολές της Volcanobeauty παγκοσμίως, αλλά και οι εγχώριες, γίνονται με τα ΕΛΤΑ και εντελώς δωρεάν, χωρίς δηλαδή την παραμικρή δική σας επιβάρυνση.

Η ημερομηνία παράδοσης είναι σχετική. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στην εταιρεία αποστολής. Πάντοτε στέλνουμε ένα email επιβεβαίωσης στον πελάτη για την αποστολή της παραγγελίας του, καθώς και τον κωδικό που παίρνουμε από τα ΕΛΤΑ (tracking number), τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, μέχρι να την παραλάβετε.

Όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται με ασφαλή τρόπο, ώστε να τα παραλαμβάνετε άθικτα και αποστέλλονται σε εσάς ασφαλισμένα. Δε φέρουμε καμιά ευθύνη για ζημιά των αντικειμένων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους. Εαν κατά την παραλαβή του δέματος διαπιστώσετε πως αυτό είναι κατά οποιαδήποτε τρόπο αλλοιωμένο, καλό θα είναι να μην το παραλάβετε ή να το ανοίξετε παρουσία του υπαλλήλου των ΕΛΤΑ. Στην σπάνια περίπτωση που κάποιο προϊόν το παραλάβετε σπασμένο, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς για την επισκευή του, τα μεταφορικά όμως από και προς εσάς, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Τα μεταφορικά που θα πληρώσετε θα σας επιστραφούν στο ακέραιο, αν ο ΕΛΤΑ μας αποζημιώσει.